Keert Anthony Vanden Borre toch nog terug? "Gewoon een pauze"

Keert Anthony Vanden Borre toch nog terug?
Woensdag 01 februari 2017 - 12:10   I  

Anthony Vanden Borre verbaasde door opeens zijn afscheid aan te kondigen. Hij beëindigde zijn uitleenbeurt bij Montpellier en stopte er per direct mee.

Toch zou het niet gaan om een definitief afscheid, denkt zijn goede vriende Ilombe Mboyo. "Ik praat niet graag over Anthony, maar volgens mij stopt hij niet. Hij blijft werken en trainen om fit te blijven. Hij neemt op dit moment gewoon een pauze. Het is nog geen definitief pensioen", vertelt hij aan Sporza.

Vanden Borre beëindigde wel zijn uitleenbeurt bij Montpellier. "Dat getuigt van eerlijkheid. Hij was niet meer geconcentreerd. Hij had daar kunnen blijven, zich rustig houden op de bank en geld verdienen in Zuid-Frankrijk, maar zo is hij niet. De mensen begrijpen dat niet."

"Ik kan trouwens niet aanvaarden dat hij nu al zou stoppen. Hij heeft te veel talent. Hij zit nu in een periode vol twijfels. Als ik er iets over vraag, zegt hij dat hij aan het nadenken is. Hij is helemaal niet zo dom als de mensen denken. Misschien heeft hij gewoon zes maanden rust nodig om dan een comeback te maken. Of dat nog zal lukken? Er zijn er weinigen die zo sterk zijn als Anthony."

TAGS  I  anthony vanden borre  I   ilombe mboyo

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024