Kabasele laat zich uit over vertrek bij Watford

Kabasele laat zich uit over vertrek bij Watford
Zaterdag 29 oktober 2016 - 14:55   I  

Voor het eerst sinds zijn vertrek naar Watford heeft Christian Kabasele nog eens een interview gegeven. Hij krijgt er echter erg weinig speelminuten.

“Natuurlijk had ik gehoopt om vaker te spelen. Maar ook ik moet me nog aanpassen. Aan de nieuwe competitie, de nieuwe club en het nieuwe spelsysteem. We voetballen bij Watford met drie achterin, dat had ik nog nooit eerder in mijn leven gedaan", legt Kabasele uit in Het Belang van Limburg.

In die driemansverdediging speelt Kabasele ook nog eens op links, zijn mindere voet. "Dat maakt het er niet eenvoudiger op. Bij Genk stond ik ook links, maar in een verdediging met vier, toch nog anders. De trainer heeft nu aangegeven dat ik nog een aantal dingen moet oppikken, maar dat hij niet twijfelt aan mijn kwaliteiten als voetballer. Ik maak me dus geen zorgen, zelfs de eigenaar is met me komen praten en zei dat hij vertrouwen in me heeft. Watford gaf me een contract van vijf jaar, dus heb ik nog alle tijd om me te bewijzen. Ik zal mijn kans nog krijgen.”

“Ik sta voor mijn beste jaren als voetballer. Enerzijds ben ik geduldig, anderzijds wil ik graag meer speelminuten. Maar zeker tot januari concentreer ik me volledig op Watford, dan zullen we zien hoe mijn situatie geëvolueerd is. Eerder zal ik niet nadenken over een eventueel vertrek. Er staan nog vele wedstrijden op het programma, in Engeland spelen we om de twee, drie dagen een match.”

TAGS  I  Christian Kabasele  I   Watford

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024