Juventus dumpt Zulte Waregem en wil nu samenwerken met deze JPL-club

Juventus dumpt Zulte Waregem en wil nu samenwerken met deze JPL-club
Donderdag 16 november 2017 - 08:41   I  

Zulte Waregem en Juventus hielden er de voorbije jaren goede contacten op na, maar nu lijkt het verhaal afgelopen. De Italiaanse topclub is van plan om Francky Dury en co te dumpen.

Tot voor kort was er geen vuiltje aan de lucht, maar nu is Juventus niet langer tevreden over de samenwerking met Zulte Waregem. Volgens Het Laatste Nieuws liep het vorig seizoen al mis.

Toen kreeg Essevee Luca Marrone ter beschikking. Die moest niet per se weg bij Juve, maar toch slaagde Zulte Waregem erin om de Italiaan tijdelijk aan te trekken. Dat Marrone vervolgens nauwelijks in actie kwam terwijl Juve zijn maandloon van 1,3 miljoen doorbetaalde, zit de Italianen hoog.

Dit seizoen geldt hetzelfde voor doelman Nicola Leali. Juventus maakt iedere maand 900.000 euro over op de bankrekening van Leali, maar die verslijt wel zijn broek op de bank van Zulte Waregem.

Charleroi?

Juventus heeft het gehad met Zulte Waregem en wil het contract met de Belgen lieft zo snel mogelijk verscheuren. Achter de schermen speurt De Oude Dame zelfs al naar een andere Belgische club om mee samen te werken.

Sporting Charleroi is, omwille van voorliefde van de regio voor het Italiaanse voetbal, de aanwezigheid van Felice Mazzu en de kans op Europees voetbal, een erg interessante piste.

Poll: Zou een samenwerking met Charleroi een goed idee zijn?

TAGS  I  Juventus  I   Zulte Waregem  I   Charleroi

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024