Joos heeft duidelijke boodschap voor Vermaelen: "Anders mislukt"

Joos heeft duidelijke boodschap voor Vermaelen:
Vrijdag 22 december 2017 - 18:15   I  

Dit weekend staat dé clàsico op het programma. Real mag dan tegen aartsrivaal Barcelona proberen om de spanning in de competitie terug te brengen.

Bij Barcelona staat sinds enkele weken ene Thomas Vermaelen opnieuw in de basis. Door enkele blessures kreeg de Rode Duivel zijn kans bij Barcelona en hij doet het daar dan ook zeer goed.

Volgens Filip Joos is deze wedstrijd voor hem zeer belangrijk. Vermaelen was eigenlijk al afgeschreven, maar kan daar met deze wedstrijd toch wat verandering in brengen.

"Als het morgen lukt, kun je hem niet meer mislukt noemen. Het is een soort examen, maar vergeet niet dat Vermaelen de beste Belgische verdediger was op het EK. Ik twijfel er niet aan dat hij de mogelijkheden heeft om het goed te doen tegen Real", aldus Joos volgens Sporza.

Vermaelen moet zich echt dubbel zo hard bewijzen, want volgens Joos verliest de Rode Duivel zijn basisplaats als Umtiti terugkeert uit blessure. Dan belandt Vermaelen dus opnieuw op de bank.

"In het begin van het seizoen zat Vermaelen zelfs niet eens op de bank. Maar door de blessure van Umtiti speelt hij. Hij doet het heel goed, maar ik vrees wel dat hij zijn basisplaats weer zal verliezen als Umtiti fit is. En dan kan het dat hij weer weinig speelt."

Poll: Moet Vermaelen vrezen voor zijn plaats?

TAGS  I  Joos  I   Vermaelen  I   Barcelona  I   Real Madrid

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024