Jelle Vossen waarschuwt Anderlecht: "Dat gaat heel moeilijk worden, hoor"

Jelle Vossen waarschuwt Anderlecht:
Woensdag 22 maart 2017 - 07:00   I   door Redactie

Nu Abdoulay Diaby out is, komt al het gewicht op de schouders van Jelle Vossen te liggen in de spits bij Club Brugge. Hij is er wel helemaal klaar voor.

"Natuurlijk zal er nu naar mij gekeken worden om doelpunten te maken, maar dat was ook al zo als die jongens fit waren. Ik ga mezelf geen onnodige druk opleggen. Of het nu play-offs zijn of niet. Er is al voldoende druk zo. Als ik drie, vier matchen niet scoor, dan is dat niet goed genoeg", zegt Vossen in Het Laatste Nieuws.

Club kampt wel met een aantal afwezigen voor de start van de play-offs. "Uiteindelijk gaat het maar om twee spelers die er niet bij zijn, waarvan er dan nog één amper gespeeld heeft dit seizoen. We hebben nog altijd kwaliteit genoeg. Het is niet dat er niemand meer is die een actie in huis heeft of een goede pass kan geven."

"We zijn elementen aan ons spel aan het toevoegen om ook punten op verplaatsing te pakken, want dat zal bepalend zijn. Als we daarin slagen, zal het heel moeilijk worden om ons te verslaan. Ook op verplaatsing."

Al is Club geen topfavoriet volgens Vossen. "Met Anderlecht aan kop ga ik ons niet bombarderen tot uitgesproken favoriet. Maar we hebben wel het vertrouwen dat we hetzelfde kunnen brengen als in de reguliere competitie en dan belooft het heel spannend te worden." 

TAGS  I  vossen  I   club brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024