Jelle Van Damme scheert hoge toppen bij LA Galaxy en krijgt opmerkelijke eer: "Betekent heel veel"

Jelle Van Damme scheert hoge toppen bij LA Galaxy en krijgt opmerkelijke eer:
Donderdag 02 maart 2017 - 11:15   I  

Jelle Van Damme blijft het uitstekend doen bij LA Galaxy. Hij is er uitgegroeid tot een van de grote sterkhouders.

Bovendien werd Van Damme aangeduid als kapitein voor het komende seizoen na het vertrek van Robbie Keane. "Dit betekent heel veel voor mij. Het is een eer. Ik ben trots om iemand als Robbie Keane te mogen opvolgen en aanvoerder van dit team te zijn. Als aanvoerder wil ik op en naast het veld ten dienste staan van mijn ploegmaats. Ik wil iedereen beschermen. LA Galaxy is mijn club", vertelt hij op de website van de club.

"Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik enorm van deze club houd. Vanaf de eerste minuut voelde ik me welkom. Dit is familie voor mij. Ik denk dat het andersom net zo goed geldt. Voor mezelf zal ik de lat nog hoger leggen: ik wil beter presteren. Ik ben een vechter en wil wedstrijden winnen. De armband zal me alleen maar meer stimuleren. Je krijgt er als speler een boost van, ook al praat ik niet graag over mezelf. Ik ben een ploegspeler."

"Mijn grootste droom is om met deze club de Amerikaanse titel te pakken. Het is al veel te lang geleden dat Galaxy nog kampioen geworden is. Daar moet verandering in komen."

TAGS  I  jelle van damme  I   la galaxy

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024