Januzaj schept eindelijk zelf klaarheid over zijn toekomst bij de Rode Duivels

Januzaj schept eindelijk zelf klaarheid over zijn toekomst bij de Rode Duivels
Zaterdag 21 januari 2017 - 10:00   I   door Redactie

Er is heel wat gezegd en geschreven over Adnan Januzaj bij de nationale ploeg. Bijvoorbeeld dat hij de Rode Duivels toch nog de rug zou toekeren voor Kosovo.

Daar blijkt helemaal niks van te kloppen. Januzaj wil echt wel verder bij de Belgische nationale ploeg. "Ik heb met bondscoach Roberto Martinez gesproken en de situatie is duidelijk. Ik moet me concentreren op mijn club en de rest komt vanzelf", aldus Januzaj in Fan.

"Ik heb ook nooit een selectie voor de beloften geweigerd. Het was een periode waarin de kranten schreven dat ik een slechte naam had en mijn niet-selectie werd gebruikt om mij verder zwart te maken. In werkelijkheid had ik een goeie band met Marc Wilmots en hij had mij niet geselecteerd zodat ik me kon concentreren op mijn club."

"Het was de periode waarin ik bij Dortmund zat. Marc kende de Duitse competitie en wist dat een oproeping bij de beloften mij niet zou helpen. Maar misschien was er een slechte communicatie met Enzo Scifo daarover."

Januzaj wil absoluut doorgaan bij de Rode Duivels. Hij wil opnieuw opgeroepen worden. "Als jongere zou het een droom zijn om met iemand als Thierry Henry te kunnen werken. Hij was een fantastische spits. Het is een droom om van zo iemand iets op te steken." 

TAGS  I  Adnan Januzaj  I   Rode Duivels

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024