Janssens ziet één minpunt aan loting tegen Celta De Vigo: "Dat is doodjammer voor hem"

Janssens ziet één minpunt aan loting tegen Celta De Vigo:
Zaterdag 18 maart 2017 - 16:15   I  

Met Celta De Vigo lootte RC Genk een haalbare kaart, al mogen ook de Spanjaarden zeker niet onderschat worden. Vooral voor de Spanjaarden van Genk wordt het een mooie wedstrijd. Enkel voor José Naranjo is er slecht nieuws. De spits mag niet spelen tegen zijn ex-club omdat hij niet speelgerechtigd is.

“Ik ben tevreden met deze loting”, aldus Janssens in Het Belang van Limburg. “Een korte vliegreis naar een aangename bestemming aan de kust in de tweede week van de paasvakantie: voor onze supporters is dat zeker een meevaller. Vergelijkbaar met Bilbao, daar trokken we ook met erg veel volk tijdens een schoolvakantie naartoe. Athletic de Bilbao staat vier plaatsen hoger dan Celta gerangschikt, ik denk daarom dat we ook nu niet bij voorbaat kansloos zijn. Ook sportief is dit dus een mooie affiche tegen een ploeg, die net als wij aantrekkelijk voetbal wil brengen.”

Dat het sowieso een moeilijke opdracht wordt, beseft Janssens wel. “Dat is het altijd in de kwartfinales van de Europa League. Bovendien spant het Spaans voetbal de kroon in Europa, het is geen toeval dat ze nog drie vertegenwoordigers hebben in de Champions League. Maar we zullen zonder angst de strijd aangaan, ik denk ook dat enkele jongens in de kleedkamer zich in de handen zullen wrijven. Zeker Pozuelo zal zich opnieuw willen tonen tegen zijn landgenoten. Het is alleen doodjammer voor Naranjo dat hij niet mag meespelen tegen zijn ex-ploeg.”

TAGS  I  rc genk  I   jose naranjo

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024