Jankovic vist vergeten speler weer op: "Met deze coach heb ik een betere klik"

Jankovic vist vergeten speler weer op:
Vrijdag 08 december 2017 - 09:15   I  

Bij KV Mechelen lijkt de trainerswissel te renderen. Mechelen sluipt wat weg van de degradatie en mag rustig aan ook opnieuw naar boven beginnen kijken.

Jankovic heeft zijn pionnen ook wat verschoven. Zo heeft hij het goudhaantje Bandé naar het centrum getrokken waardoor er op de linkerflank opnieuw plaats is voor Glenn Claes. De flankspeler (23) kwam onder Ferrera niet meer aan de bak en moest zelfs vaak met de beloften meespelen. In de plannen van Jakovic komt hij wel opnieuw voor.

Toch neemt Claes in Gazet van Antwerpen Ferrera niks kwalijk. Volgens hem viel alles gewoon wat samen en dat was inderdaad moeilijk om mee om te gaan.

“Het viel allemaal wat samen. Tegenvallende resultaten, een mindere vorm en dan die vervelende blessure. Het was wel even slikken toen Ferrera me de eerste keer in de tribune zette. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Maar ik neem hem niets kwalijk. Als coach moet je nu eenmaal keuzes maken en zal je altijd spelers moeten teleurstellen”, aldus Claes.

Met Jankovic heeft hij naar eigen zeggen een betere klik. “Vertrouwen doet veel met een voetballer. Mijn contact met Ferrera was zeker niet slecht, maar ik kan niet ontkennen dat ik met Jankovic een betere klik heb."

Poll: Vindt u Claes een goede speler?

TAGS  I  Jankovic  I   Claes  I   Ferrera  I   KV Mechelen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024