Jankovic blikt terug op mislukte periode bij Standard: "Geen einde"

Jankovic blikt terug op mislukte periode bij Standard:
Woensdag 08 november 2017 - 07:26   I   door Redactie

Aleksandar Jankovic is terug op het vertrouwde nest. De Serviër keerde terug naar KV Mechelen, de club die hij in september vorig jaar halsoverkop verliet om bij Standard aan de slag te gaan.

Zonder succes, want nog voor het einde van dat seizoen werd hij al opnieuw ontslagen. "Had ik beter kunnen doen bij Standard? Ja, misschien wel. Mijn periode bij Standard is niet af, niet compleet. Ik kwam er aan in september en vertrok nog voor het einde van het seizoen. Geen begin, geen einde. Het was een trein die met 200 kilometer per uur reed, waar ik op sprong en mijn best probeerde te doen. Maar ik wil geen excuses inroepen. Zo ben ik al van kleins af aan", aldus Jankovic.

"Je moet je verantwoordelijkheid nemen", vervolgt hij in Het Nieuwsblad. "Ik ben het afgelopen jaar volwassener geworden, geëvolueerd. In de manier waarop ik wedstrijden voorbereid, hoe ik met een groep omga. In een carrière ken je hoogtes en laagtes, moet je slagen incasseren. Dat is het leven. Mijn vertrek bij Standard deed geen pijn, het was een gezamenlijke beslissing. Beter voor iedereen."

"Ik zocht oplossingen en probeerde dingen uit, maar de druk werd steeds groter. De supporters waren ontevreden, de spelers voetbalden met schrik. Op een bepaald moment besef je als trainer dat jouw aanwezigheid weegt op een groep en dat je beter vertrekt. De pagina Standard is omgedraaid, iets wat bij KV Mechelen nooit het geval was."

Poll: Had Jankovic meer tijd moeten krijgen bij Standard?

TAGS  I  Standard  I   Jankovic  I   KV Mechelen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024