Indrukwekkende verlanglijst van Genk uitgelekt

Indrukwekkende verlanglijst van Genk uitgelekt
Vrijdag 02 juni 2017 - 10:56   I   door Redactie

Racing Genk wil de kern samenhouden, maar wil zich ook nog versterken met het oog op volgend seizoen. De Limburgers willen immers minstens in de top drie geraken.

Vooral Marcus Ingvartsen staat hoog op de verlanglijst. De Deense belofteninternational van FC Nordsjaelland was afgelopen winter al in beeld om de geblesseerde Karelis te vervangen. Ingvartsen was toen echter niet te koop. De Deense topschutter (23 goals) wil in de zomer absoluut vertrekken.

Hoewel zijn contract nog twee jaar doorloopt, is Nordsjaelland nu wel bereid om te praten over een transfer. Genk krijgt wel af te rekenen met heel wat concurrentie. Zo is ook onder meer het Italiaanse Udinese geïnteresseerd, weet Het Belang van Limburg.

Genk heeft echter ook nog alternatieven achter de hand. Zo is de Canadees Cyle Larin (Orlando City) nog in beeld en de club wordt ook gelinkt aan Uros Djurdjevic, de topschutter van Partizan Belgrado. Voorts zou ook de Ghanees Richmond Boakye (ex-Juventus en nu Rode Ster Belgrado) een optie zijn. Die laatste twee spitsen scoren aan de lopende band.

TAGS  I  genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024