"Ik zou nooit voor Club Brugge kunnen spelen, zelfs al zou ik drie keer meer verdienen"

Zaterdag 28 januari 2017 - 07:00   I   door Redactie

Zondag is er de derby tussen AA Gent en Club Brugge. Danijel Milicevic zou in ieder geval nooit bij de aartsrivaal van Gent kunnen spelen. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Met alle respect voor Club: ik zou nooit voor hen kunnen spelen. Net zoals ik nooit voor Standard zou tekenen, gezien mijn verleden bij Charleroi. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit in een rood of blauw-zwart shirt speel", aldus Milicevic. 

"Ik wil dat AA Gent en Charleroi niet aandoen, twee clubs die me op en naast het veld alles gegeven hebben. (denkt na) Kijk, ik ben Adrien Trebel niet, maar stel dat ik aanvoerder van Standard was en Anderlecht bood me drie keer meer, ik zou er niet op ingaan. Ik respecteer zijn keuze, hé, maar ik wil mijn ex-club en zeker de fans niet kwetsen."

Als Club zou bellen, krijgen ze bij blauw-zwart een duidelijk antwoord. "'Sorry, ik ben niet geïnteresseerd.' Maar Club zal niet meer bellen. Ik ben al 31, hé. (grijnst) 'Good old Milicevic' las ik onlangs in jullie krant. Gelieve die 'good' er altijd bij te zetten, want ik zie er nog niet oud uit. Onlangs schatte iemand me 25 jaar. (lachje) Dat krijg je als je een babyface hebt."

TAGS  I  Danijel Milicevic  I   Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024