"Ik vind het te vroeg, ik ga geen Bailey-streken uithalen"

Vrijdag 03 februari 2017 - 08:40   I   door Redactie

Filip Joos noemde hem in Extra Time "een genot om naar te kijken". We hebben het over Stef Peeters. De 25-jarige speler van Sint-Truiden zit al aan negen assists en vier goals dit seizoen.

"Ik ben nu even een hype, maar ik hoop dat ze niet alleen naar die stilstaande fases kijken, dat ik niet herleid word tot een speler die alléén wat op corners en vrije trappen kan. In de eerste vijftien matchen ben ik eerder opgevallen met mijn veldspel", vertelt Peeters in Het Laatste Nieuws.

"Vorig jaar haalde ik bij MVV elf goals en elf assists, ik ben blij dat ik die lijn kon doortrekken", vervolgt Peeters. "Ik had me er ook niet aan verwacht. Toen ik bij STVV tekende, was mijn eerste doel om zoveel mogelijk minuten te maken, om te wennen aan eerste klasse. Terwijl ik al bijna alles heb gespeeld."

Aan een transfer denkt Peeters nog niet. "Ik vind het veel te vroeg om al te vertrekken en ik zou zeker geen Leon Bailey-streken uithalen. Misschien trek ik op een dag wel naar het buitenland, maar zo lang ik het niveau in België niet ontgroei, is dat totaal niet nodig."

"In België zijn er genoeg mooie clubs en woon ik dichtbij mijn vrienden en familie. Dat is ook belangrijk. Ik kan de fans van STVV geruststellen: ik blijf zeker nog een halfjaar hier, wie weet zelfs nog 2,5 jaar."

TAGS  I  Sint-Truiden  I   Stef Peeters  I   Leon Bailey  I   RC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024