"Ik twijfel aan hem na dat geneuk met het ex-lief van De Bruyne"

Zaterdag 20 mei 2017 - 16:45   I   door Redactie

François Colin haalt op Dewitteduivel.com stevig uit naar Thibaut Courtois. De journalist heeft de doelman vooral in het vizier vanwege zijn gedrag naast het veld.

"Ik heb Thibaut geïnterviewd op het trainingscomplex van Atletico tijdens zijn eerste seizoen in Spanje. Hij was nauwelijks 20 en ik was zeer onder de indruk. Interviews met spelers worden op een bepaald moment een probleem voor een sportjournalist", aldus Colin. 

"Hij wordt altijd ouder en de speler altijd jonger, want er staat telkens een nieuwe generatie op. Op een bepaald moment zit je tegenover je kleinzoon en denk je: wat heeft zo’n snotneus te vertellen."

"Thibaut deed het echter fantastisch. Slimme jongen, dacht ik. Een beeld dat nog versterkt werd toen ik enkele uren voor de Madrileense derby kennis maakte met zijn ouders. Twee ex-volleybaltoppers en heel verstandige mensen."

"Ik ben de laatste jaren echter aan Thibaut gaan twijfelen", vervolgt Colin. "Dat geneuk met het toenmalige liefje van Kevin De Bruyne en dan onlangs het verhaal dat hij weer vader was geworden maar intussen alweer gescheiden leefde van zijn vrouw. Ik ben geen moraalridder, maar helemaal je dat is dit toch niet?"

TAGS  I  de bruyne

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024