"Ik kreeg altijd van alles de schuld bij Club Brugge"

Woensdag 18 januari 2017 - 07:36   I   door Redactie

Vadis Odjidja blikt in Het Laatste Nieuws nog eens terug op zijn periode bij Club Brugge. De middenvelder van Legia Warschau kijkt er met gemengde gevoelens naar terug.

"In eer en geweten... ik heb altijd mijn stinkende best gedaan om Club beter te maken. Ik kan mezelf weinig verwijten, ook al kreeg ik vaak de schuld dat het niet goed draaide binnen de club. Na onze wedstrijden ging ik geregeld stappen, maar noem mij eens vijf spelers die dat niet doen? Het was alsof ik de enige was die uitging na de match", aldus Odjidja in Het Laatste Nieuws. 

“Je probeert je daar niet van aan te trekken, maar het is lastig wanneer alle voetbalfans in België bepaalde stemmen op televisie blindelings gaan volgen. Het was altijd de schuld van Odjidja, dat is het enige wat ik nog weet (grijnst). C’est la vie. Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. Toen Club in mei kampioen speelde, was ik in ieder geval heel blij. Voor de spelers die ik nog ken, voor de trainer en voor de fans die al in mijn tijd zo hard naar de titel snakten."

TAGS  I  Legia Warschau  I   Vadis Odjidja  I   Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024