"Ik heb bij Anderlecht te horen gekregen dat ik met mijn hele familie moet opkrassen"

Woensdag 26 april 2017 - 07:15   I   door Redactie

Kara Mbodji voelt zich geviseerd bij Anderlecht. De verdediger haalt uit naar een deel van de fans van paars-wit in de kranten.

"Na alles wat er is gebeurd, kan ik momenteel de supporters niet gaan groeten na de match. Er zijn spelers die worden uitgefloten en nadien naar de supporters gaan alsof er niets is gebeurd, maar zo zit ik niet in elkaar. Ik ben geen huichelaar en zeg de zaken zoals ze zijn", aldus Kara.

"Wellicht noemt men mij daarom soms een moeilijk karakter. Dat is niet zo, maar ik heb wel persoonlijkheid, trots en waarden waarmee ik ben opgegroeid. Dat je iedereen respecteert, bijvoorbeeld. Er zijn dagen geweest dat ik 's ochtends opstond en geen zin had om buiten te komen."

"Het doet pijn om als een aap (sic) behandeld te worden en berichten te krijgen dat ik met mijn hele familie moet opkrassen. Ik heb ze bewaard op mijn gsm. Sommige kwamen van Anderlecht-supporters."

"Bij Genk ben ik één keer uitgefloten, dat zijn zaken die gebeuren, maar niet meerdere keren zoals hier. Ook mijn goede vriend Badji heeft het meegemaakt. Andere spelers worden nooit uitgefloten, zelfs na een slechte prestatie. Ik heb het gevoel dat ik anders word behandeld dan sommige spelers."

TAGS  I  kara  I   anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024