"Ik gok op Benito Raman"

Zaterdag 29 april 2017 - 20:15   I   door Redactie

Volgens columnist Nico Dijkshoorn moeten we blij zijn met Benito Raman en het feit dat hij gokt en toptennissers verrot scheldt. Dat zegt de Nederlander in Het Nieuwsblad.

"Ik vind dat allemaal veel sympathieker dan het idealeschoonzoongedoe van Jason Denayer die sinds kort een onlinemagazine publiceert", zegt Dijkshoorn. "Dit heeft hij erover te zeggen. 'Ik ben geen jongen die de camera opzoekt na een wedstrijd. Dat ligt gewoon niet in mijn persoonlijkheid. Maar ik wil mijn levensverhalen en ervaringen wel delen met de fans, op mijn manier."

"En die manier is: ingebed in een vrij armoedig onlinemagazine nog eens proberen reclame te maken voor Nike en PlayStation. In het online magazine kan je alles lezen over Denayer zijn favoriete voetbalschoenen (Nike) en zijn favoriete games (PlayStation). Het tijdschrift telt zeven pagina’s. Drie daarvan zijn opzichtige reclame."

"Dan toch duizend keer liever Benito Raman, die niet uit de School Voor Jongens Met Keurige Manieren komt, maar die halfnaakt op een bank op zijn friet ligt te wachten. Denayer houdt van iedereen. Van u, van zijn huidige club, van zijn vrienden en van iedereen die zijn onlinemagazine leest. Benito Raman wil uw geld niet eens. Hij scharrelt het eigenhandig bij elkaar door te gokken op onbeduidende wedstrijden van toptennissers en tijdens de wedstrijd scheldt hij ze online helemaal verrot."

"Sinds kort zet ik grote bedragen in op de volgende stommiteit van Benito. Ik kan 200.000 euro winnen als Benito Raman binnen een halfjaar zijn huidige coach uitmaakt voor een “analfabete hoerenloper die niet eens zijn eigen reet kan wassen”. Je kunt het nauwelijks gokken noemen. Ik weet dat hij het gaat zeggen."

TAGS  I  dijkshoorn  I   raman

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024