"Ik ben helemaal niet onder de indruk van Tielemans"

Zaterdag 25 februari 2017 - 13:15   I   door Redactie

Youri Mulder heeft in Fan vaak een uitgesproken mening. Dat is over Youri Tielemans niet anders.

"Ik heb begrepen dat er in België heel wat te doen is rond de toekomst van Youri Tielemans na zijn twee wondermooie goals tegen Oostende", zegt Mulder. "Dat er nu al 22 miljoen euro voor kan worden gevraagd. Dat hij te goed is geworden voor België, maar nog niet klaar is voor een absolute topclub."

"Hij speelde wel al meer dan 150 wedstrijden voor Anderlecht. Tja, dan zou ik ook zeggen: het is tijd dat hij vertrekt. Maar als iedereen vervolgens roept dat Bayern München, Chelsea of Barcelona te hoog is gegrepen, dan zeg ik: dan kan hij beter nog een jaartje bij Anderlecht blijven."

"Wat ik van Tielemans heb gezien, gaf mij maar zelden een wauw-gevoel. Een fabelachtige traptechniek, dat wel, maar verder was ik toch niet onweerstaanbaar onder de indruk. En hij mist regelmaat. Daarom zou ik zeggen: Youri, doe er nog een extra jaartje bij. Geef je nog eens een wedstrijd of 55 met Anderlecht, waarin je je club groot kan maken."

"En ga dan meteen naar een topclub. Naar Real Madrid of Barcelona. Daar zal je dan misschien niet meteen alles spelen, maar je traint er wel met de allerbeste spelers ter wereld.

TAGS  I  tielemans  I   youri mulder  I   anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024