Horvath krijgt vlak voor wedstrijd tegen Oostende geweldig nieuws te horen

Horvath krijgt vlak voor wedstrijd tegen Oostende geweldig nieuws te horen
Vrijdag 13 oktober 2017 - 17:42   I  

Ethan Horvath heeft geen onbesproken seizoensbegin achter de rug. De doelman van Club Brugge liet bij momenten geweldige dingen zien, maar zag er op andere momenten dan weer veel minder uit.

Toch hoopte de Amerikaanse doelman van Club om geselecteerd te worden voor de kwalificatiewedstrijden van het WK, maar de doelman kreeg geen nieuws uit zijn thuisland. De VS kon tot overmaat van ramp trouwens geen WK-ticket bemachtigen, waardoor de doelman al zeker niet naar Rusland kan afreizen.

De Amerikaanse bondscoach Bruce Arena heeft vandaag bekendgemaakt dat hij opstapt als bondscoach, waardoor de VS dus op zoek zal moeten gaan naar een nieuwe trainer.

De 66-jarige Arena was eerder bondscoach van de Verenigde Staten tussen 1998 en 2006. In 2002 op het WK in Japan en Zuid-Korea leidde hij de VS naar een plek in de kwartfinales, waar latere finalist Duitsland te sterk bleek. Arena was verder ook onder meer hoofdcoach van MLS-teams DC United, New York Red Bulls en LA Galaxy. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Voor Horvath opent dit natuurlijk perspectieven, want de vorige bondscoach had duidelijk zijn twijfels over de jonge keeper van Club Brugge. Benieuwd of hij met zijn prestaties bij Club de nieuwe bondscoach wel zal kunnen overtuigen.

Poll: Wordt Horvath ooit de eerste doelman van de VS?

TAGS  I  Club Brugge  I   Horvath  I   VS  I   Arena

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024