Horrorscenario voor Anderlecht: "Ze dreigen net hetzelfde mee te maken als Club Brugge"

Horrorscenario voor Anderlecht:
Vrijdag 28 april 2017 - 14:15   I   door Redactie

Wim Conings vreest dat Anderlecht wel eens hetzelfde zou kunnen overkomen als Club Brugge. Twee jaar geleden zakte blauw-zwart er helemaal door na de kwartfinale in de Europa League.

"AA Gent moet nog zes punten goedmaken om erover te gaan, Club Brugge zeven. Dat is veel. Maar het programma waar Vanhaezebrouck het over had, ligt wel niet ongunstig om op zijn minst de illusie van een inhaalrace in leven te houden. Anderlecht moet nog drie keer op verplaatsing spelen, waarvan twee toppers bij rechtstreekse concurrenten", aldus Conings op nieuwsblad.be.

"Eerst komende zondag op AA Gent, dat twee volledige rustdagen meer zal hebben gehad. Daarna, op speeldag acht, op bezoek bij Club Brugge. Daarnaast is er het zware Europese programma dat Anderlecht meer in de kleren zal kruipen naarmate Play-off 1 vordert."

"Twee jaar geleden overkwam het Club Brugge ook: na een vermoeiende kwartfinale in Oekraïne nog verrassend sterk voor de dag komen in Gent, maar in de daaropvolgende weken verdween de Europese roes beetje bij beetje en kwamen er vermoeidheid en drie nederlagen op rij in de plaats. Club Brugge werd op 23 april 2015 uitgeschakeld, maar begon pas punten te verliezen in de maand mei."

TAGS  I  anderlecht  I   club brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024