Hoop voor Real en co: Barcelona laat erg dure punten liggen

Zaterdag 02 december 2017 - 14:55   I

Barcelona nam het zaterdagmiddag op tegen Celta de Vigo. In Camp Nou verwacht je dan dat de ploeg van Messi de drie punten kan bijschrijven, maar zo eenvoudig liep het niet.

Meer nog, Celta kwam halverwege de eerste helft op voorsprong via sterspeler Iago Aspas. Dat doelpunt deed Messi wakker schieten en twee minuten later bracht hij de stand weer gelijk na een mooie combinatie.

Na de pauze leek Barça op weg naar de zege na een doelpunt van Suarez, alweer lag er een mooie combinatie aan de basis. Toch was het nog niet gedaan, Gomez schoot op aangeven van Aspas de gelijkmaker tegen de touwen. Pique trapte in het slot nog op de paal en ook Messi kopte nog een grote kans naast. Eindstand: 2-2.

Door dit gelijke spel kan Real tot op 6 punten komen als het gaat winnen in Bilbao. Eerste achtervolger Valencia kan zelfs op 2 punten komen als het gaat winnen bij Getafe.

Poll: Verdiende Barcelona de zege?