"Hij moet weg bij Club Brugge"

Maandag 24 april 2017 - 16:15   I   door Redactie

Timmy Simons biedt geen meerwaarde meer voor dit Club Brugge. Dat is de conclusie van steeds meer analisten. Ook journalist François Colin vindt dat Simons de eer aan zichzelf moet houden.

"Wat een blamage voor de regerende (?) kampioen. Club Brugge was gisteren nergens. Onbegrijpelijk met iemand als Michel Preud’homme langs de lijn. Heeft hij de grip op de kleedkamer verloren omdat de spelers weten dat hij deze zomer vertrekt? Wat jammer dat hij er na de titel niet mee stopte en bondscoach werd", aldus Colin op Dewitteduivel.com.

"Club moet zich ook de vraag stellen of het een goed idee was om José Izquierdo nog een seizoen te behouden. De Gouden Schoen is alleen met een transfer bezig en zijn vraagprijs is de jongste weken niet verhoogd. Hoe is het ook mogelijk dat een ervaren knaap als Ruud Vormer zo’n dwaze en onnodige overtreding begaat als hij al geel heeft?"

"En met alle respect voor Timmy Simons, en ondanks het feit dat we in dezelfde stad ( gat) geboren zijn, zijn houdbaarheidsdatum is overschreden. Op zijn 40ste kan hij de strijd met de jonge honden van de tegenpartij niet meer aan en een ‘zes’ die alleen maar gaten dicht, is niet meer van deze tijd."

TAGS  I  club brugge  I   simons

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024