"Hij is de beste coach in België, zeker voor jonge spelers"

Dinsdag 06 december 2016 - 10:31   I  

In de Jupiler Pro League lopen er enkele uitstekende trainers rond, zoals Michel Preud'homme of Francky Dury. Preud'homme werd zelfs genomineerd voor Coach van het Jaar.

Toch is hij niet de beste coach in de Jupiler Pro Leage, vindt Nabil Jaadi, die bij de jeugd van Anderlecht speelde en nu in Italië aan de slag is. Zijn broer Reda begint eindelijk door te breken bij KV Mechelen, en dat is volgens Nabil te danken aan Yannick Ferrera.

Reda Jaadi zat in het verleden bij Standard en Club Brugge maar kon nooit doorbreken wegens een slechte mentaliteit. Dat heeft Ferrera bij KV Mechelen verholpen. Tegen Eupen scoorde hij nog het winnende doelpunt. “Een doelpunt dat hem kan lanceren voor een mooie carrière”, hoopt Nabil in Gazet van Antwerpen. “Hij weet dat hij alles nog te bewijzen heeft, maar KV Mechelen is een uitstekende club voor hem. En Yannick Ferrera is de beste coach in België, zeker voor jonge spelers.” 

Mogelijk keert ook Nabil terug naar België. “In Italië is het moeilijk voor een jonge speler om door te breken”, zegt Nabil. “Ik overweeg een terugkeer naar België. KV Mechelen? Als het geïnteresseerd is, sta ik ervoor open.” 

TAGS  I  KV Mechelen  I   Nabil Jaadi  I   Reda Jaadi

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024