"Hij hoopt op een terugkeer naar Club Brugge"

Vrijdag 10 maart 2017 - 14:45   I  

Op de laatste speeldag neemt Club Brugge het op tegen Sint Truiden. Bij die club zijn enkele huurlingen van Club Brugge actief, maar die mogen niet in actie komen tegen de club die hen verhuurt. Zo zullen zondag Brandon Mechele, Boli Bolingoli en Sebastien Bruzzese niet spelen.

“Natuurlijk vindt Brandon dat jammer”, vertelt vader Peter Mechele in Krant van West-Vlaanderen. “Hij had graag tegen Club gespeeld en het zou ook wel een speciale wedstrijd geweest zijn.”

Toch heeft hij geen spijt van zijn keuze. “Brandon krijgt weer vertrouwen en heeft het spelplezier teruggevonden. Dat zijn toch zaken die hij in zijn laatste maanden in Brugge wat kwijt was. Er waren afgelopen winter nog enkele andere opties, maar Sint-Truiden was de beste keuze.”

Wat met de toekomst? Er zijn verschillende opties, al is de voorkeur van Mechele wel duidelijk. “Er zijn drie opties: ofwel keert Brandon terug naar Brugge, ofwel wordt hij opnieuw uitgeleend, ofwel wordt hij verkocht. Maar die beslissing zal sowieso in samenspraak met zijn manager en met Club Brugge gebeuren. Ja, Brandon hoopt op een terugkeer naar Brugge."

TAGS  I  brandon mechele  I   club brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024