"Hij gaat één van de beste spelers ter wereld worden"

Vrijdag 08 september 2017 - 17:35   I  

Bij Manchester City verwacht men de komende jaren enorm veel van supertalent Gabriel Jesus. De Braziliaanse aanvaller is amper 20 jaar oud, maar zou het wel eens ver kunnen schoppen. Dat weet ook zijn landgenoot Juliano Belletti, die in het verleden bij Barcelona en Chelsea speelde.

“Volgende zomer vindt het WK in Rusland plaats. Volgens mij kan Gabriel Jesus tegen dan één van de beste spelers ter wereld worden. In de loop van het volgende jaar gaat hij daar zeker in slagen”, vertelt Belletti aan The Mirror.

“Dat Jesus zo goed van start ging bij Manchester City, was een verrassing voor mij. Als je ergens in het midden van het seizoen arriveert komt er veel druk bij kijken. De verwachtingen waren – en zijn – groot, maar hij gaat er goed mee om.”

De vergelijking met Ronaldo (ex-Real Madrid en Internazionale, nvdr.) is nooit ver weg. “Ik weet niet met wie ik Jesus moet vergelijken. Hij heeft zijn eigen kwaliteiten. Hij heeft dezelfde persoonlijkheid als Ronaldo en Romario, maar je kan hem niet met hen vergelijken. Hij is anders”, besluit Belletti.

Poll: Gaat Jesus één van de beste spelers worden?

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024