Het gaat mis na Manchester United - Anderlecht: René Weiler wordt razend

Het gaat mis na Manchester United - Anderlecht: René Weiler wordt razend
Vrijdag 21 april 2017 - 07:30   I   door Redactie

René Weiler lag op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Manchester United toch behoorlijk onder vuur. Vooral de drie wissels begreep de verzamelde pers niet.

Weiler haalde Chipciu, Hanni en Teodorczyk naar de kant. Nadien leek Anderlecht in elkaar te zakken als een pudding. "Ik had veel redenen. Hanni was lichtgeblesseerd aan de wedstrijd begonnen. En zondag is er weer een zware match", aldus Weiler in Het Laatste Nieuws. 

"Veertien spelers hebben hun werk gedaan vandaag, niet enkel de elf die aan de partij zijn begonnen. Je moet na zó een prestatie niet gaan zoeken naar dát soort redenen waarom we zijn uitgeschakeld."

Na nog een vraag over die wissels werd Weiler echt kwaad. "Het was niet makkelijk voor de invallers om meteen in het ritme van de match te komen. Zélfs Mourinho is mij in de loop van de wedstrijd komen zeggen dat het ook voor hem lastig wordt om dit weekend een frisse ploeg op de been te brengen. Zonder deze wedstrijd tegen Manchester United was een topper tegen Club Brugge al zwaar geweest, en nu zeker. Ik vind de vragen bizar. Het is nooit in mij opgekomen om géén vervangingen door te voeren."

TAGS  I  anderlecht  I   weiler

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024