'Hein Vanhaezebrouck staat op ontploffen bij AA Gent'

'Hein Vanhaezebrouck staat op ontploffen bij AA Gent'
Dinsdag 17 januari 2017 - 07:19   I   door Redactie

Het gaat niet goed bij AA Gent. De misgelopen transfer van Adrien Trebel heeft er zwaar ingehakt bij de Buffalo's. Dat schrijft Stephan Keygnaert van Het Laatste Nieuws.

"Eind deze week komt Charleroi, een rechtstreekse play-off 1-concurrent, op bezoek - waar Vanhaezebrouck als trainer van Gent nog nooit kon van winnen. Er mogen dan wel nog geen vliegtuigen zijn neergestort op Gent, de zorgen in de Ghelamco Arena blijven", aldus Keygnaert.

"Nadat Vanhaezebrouck eind november in deze krant in een interview met Marc Degryse de rekrutering van de club in vraag had gesteld, en Louwagie daarop veelbetekenend reageerde met "Iedereen kent de waarheid", zocht en vond Ivan De Witte een oplossing voor alle wrijvingen: hij zou deze winter zijn trainer carte blanche geven, maar op die manier hem ook alle verantwoordelijkheid toeschuiven."

"AA Gent evenwel terug naar af. Iemand een oplossing, een idee? Iedereen kijkt naar iedereen. Daarbij wantrouwt Hein de scouts, zij hebben het inmiddels gehad met hun coach, Louwagie ruggensteunt zijn mensen, en de president, die speelt de verzoener maar hij staat zij aan zij met Hein."

"Er zit niets anders op - er moét voor 31 januari om middernacht een waardig alternatief voor Adrien Trebel op de stoep van de Ghelamco Arena staan", concludeert Keygnaert. "Eentje dat óp het veld alle geroezemoes náást het veld kan doen verstommen. Iemand die alle echelons van de club kan overtuigen. Een die de drie jaar onder Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent niet op een lelijke anticlimax laat eindigen."

TAGS  I  AA Gent  I   Hein Vanhaezebrouck

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024