Hein Vanhaezebrouck reageert zeer verrassend na gelijkspel op Anderlecht

Hein Vanhaezebrouck reageert zeer verrassend na gelijkspel op Anderlecht
Zondag 09 april 2017 - 20:45   I   door Redactie

AA Gent speelde 0-0 gelijk bij Anderlecht. Het leek alsof de Buffalo's voor dat resultaat naar Anderlecht waren afgezakt. Maar dat was helemaal niet de bedoeling van coach Hein Vanhaezebrouck, zo zei hij achteraf.

“De eerste helft zal zeker niet de beste uit Play-off 1 geweest zijn”, aldus Vanhaezebrouck. “Er was geen ploeg die kon zeggen dat het deze match verdiende te winnen. Er zijn momenten geweest voor ons en momenten voor hen. Maar met zo’n eerste helft verdiende niemand te winnen. Wat wij de eerste helft deden, was veel te weinig. We waren blijkbaar tevreden met een 0-0 en legden ons te makkelijk neer bij een tegenstander die ook niet super was."

"Ik ben nochtans een trainer waarvoor niet enkel het resultaat, maar ook de manier waarop belangrijk is. (wint zich op) Die eerste helft was echt een gemiste kans: we maakten niet gebruik van de mogelijkheden die er waren. Misschien heeft de warmte wel een rol gespeeld. Anders kan je toch niet verklaren dat allebei de teams zo mak waren? De eerste warmte zorgt dikwijls voor loomheid en dat was vandaag echt wel het geval...”

TAGS  I  anderlecht  I   vanhaezebrouck  I   gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024