Heel opvallend: Dit zei scheidsrechter Lambrechts tegen de spelers van Anderlecht na de penalty voor Oostende

Heel opvallend: Dit zei scheidsrechter Lambrechts tegen de spelers van Anderlecht na de penalty voor Oostende
Dinsdag 18 april 2017 - 07:30   I   door Redactie

Frank Boeckx gaf het al eerder aan. Scheidsrechter Erik Lambrechts excuseerde zich al tijdens de wedstrijd tegen KV Oostende voor de gefloten penalty. Hij zag hands van Spajic, maar dat was er helemaal niet. Toch kreeg KVO een strafschop, maar Dimata miste die.

"Het was een belangrijk moment. De scheidsrechter zal mij ook wel dankbaar zijn, want het was duidelijk geen penalty. Zo werd het voor iedereen nog een goeie avond. De scheidsrechter heeft zich trouwens geëxcuseerd toen we na de rust weer het veld opgingen. Hij zei: 'Jongens, ik heb een fout gemaakt, maar laat ons er verder nog een sportieve wedstrijd van maken'", aldus Boeckx.

"Ik zal tot het einde van het seizoen waarschijnlijk wel wat problemen hebben met de rug", vervolgt Boeckx in Het Laatste Nieuws. "Het is kwestie van mij goed te verzorgen, op tijd rust te pakken en in mijn eigen bed te slapen. (lacht) En niet in dat van mijn vriendin, want die matras ligt mij minder. Ik weet wat ik moet doen en laten. Dan komt het wel goed."

TAGS  I  boeckx  I   anderlecht  I   lambrechts

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024