"Heel goed op de hoogte van de interesse van Anderlecht, een traditieclub"

Vrijdag 02 december 2016 - 07:31   I   door Redactie

Graeme Jones is de vaste assistent van bondscoach Roberto Martinez bij de Rode Duivels. Ze zijn nu samen aan de slag bij de nationale ploeg, maar dat had ook bij Anderlecht kunnen zijn.

"Ik was heel goed op de hoogte van de interesse van Anderlecht", vertelt Jones in Het Laatste Nieuws. "We waren allebei op het EK toen dat zich afspeelde. We wisten dat Anderlecht een heel goeie club was, goed bestuurd en met een sterke traditie. Uiteindelijk is het iets anders geworden, maar als Roberto voor Anderlecht had gekozen, had ik daar nu zeker ook gewerkt."

"Maar toen Roberto op de proppen kwam met de Belgische nationale ploeg, dacht ik meteen aan twee dingen. Eén: geweldig potentieel. En twee: een kans om naar het WK te gaan en daar iets ongelooflijk speciaals te realiseren. Die uitdaging oversteeg alles. We zegden meteen: 'Come on, laten we ervoor zorgen dat dit werkt.' We kenden het niveau, we kenden het potentieel, er moesten alleen een paar dingen verbeterd worden. Hopelijk slagen we daarin."

TAGS  I  Anderlecht  I   Graeme Jones  I   Roberto Martinez

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024