Hazard verrast met uitspraak over toekomst: "Dat zou fantastisch zijn"

Hazard verrast met uitspraak over toekomst:
Zondag 10 december 2017 - 09:33   I  

Eden Hazard heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een groot bewonderaar is van Real Madrid en Zinédine Zidane. Maar op zijn 26ste zit de Rode Duivel meer dan goed op zijn plaats bij Chelsea.

In een gesprek met het Franse Onze Mondial sprak Hazard over het winnen van de Champions League en een eventueel vertrek bij Chelseas. En wat blijkt? Die twee zaken zijn nauw met elkaar verbonden.

“Het is niet eenvoudig om de Champions League te winnen. Wie weet slaag ik er wel nooit in om die trofee binnen te halen. Maar natuurlijk zou ik graag het voorbeeld van Didier Drogba volgen: die na de eindzege in de Champions League vertrok bij Chelsea”, steekt Hazard van wal.

“Het zou fantastisch zijn om hetzelfde te kunnen doen. Het zou voor een ‘happy ending’ zorgen. Net zoals toen ik Lille verliet nadat we de treble hadden gewonnen. Dat is een mooie manier om afscheid te nemen. Maar ik probeer er niet te veel aan te denken.”

"Na dit seizoen? We zullen wel zien"

Ondanks het feit dat Hazard 26 is, heeft hij geen haast. “Zo ben ik altijd geweest. Zolang de zaken goed lopen moet je toch niet van club veranderen? Als je naar een andere club trekt, is het omdat er iets niet goed loopt. Als jij de baas bent op je werk, zou jij dan vertrekken? Waarom zou je dat doen? Je gaat ook niet zomaar van job veranderen, hé”

Toch blijft de deur op een kiertje staan voor die toptransfer. “Ik wil dit seizoen zo goed mogelijk afsluiten. Daarna loopt mijn overeenkomst nog twee seizoenen door. We zullen wel zien wat er dan gebeurt.”

Poll: Wat moet Hazard doen?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024