Hazard na uitspraken over Real Madrid: "Hij heeft zich in nesten gewerkt"

Hazard na uitspraken over Real Madrid:
Maandag 22 januari 2018 - 08:30   I   door Redactie

Thierry Hazard vertelde dat zijn zoon wachtte op een aanbod van Real Madrid. Niet dat dit niet klopt, alleen had zijn papa toch beter gezwegen. Eden wil zijn transfer immers op het veld afdwingen.

"Mijn vader heeft een aantal dwaze dingen gezegd", aldus Hazard in Het Laatste Nieuws. "Of hij zich in nesten heeft gewerkt? Ja. Ik heb hem erop aangesproken, maar maak je geen zorgen. Momenteel ben ik gefocust op Chelsea. Ik lig nog twee jaar onder contract en ben nog altijd gelukkig hier. Zoals ik al tien keer heb gezegd: ik wil het seizoen afmaken en daarna zullen we wel zien."

Coach Antonio Conte zoekt intussen naar een targetman bij Chelsea. Volgens Hazard is dat niet nodig. "Voetbal is simpel. Hou de bal op de grond en tik die rond. Met Michy en Morata hebben we twee goede spitsen en ik kan daar ook uit de voeten. Dus ik denk niet dat we een extra aanvaller nodig hebben. Wie is het beste team dit jaar? Man City. Hun spitsen, Jesus en Agüero, zijn niet van de grootsten. Ik denk dat we blij zijn met ons team."

Poll: Zou jij Hazard graag naar Real zien verhuizen?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   Real Madrid

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024