Hartverscheurend... Topper uit Premier Leauge 9e (!) keer onder het mes: "Ergste blessure ooit"

Hartverscheurend... Topper uit Premier Leauge 9e (!) keer onder het mes:
Woensdag 29 november 2017 - 13:15   I  

Pech blijft Santi Cazorla maar achtervolgen. De 32-jarige spelmaker van Arsenal ligt ondertussen al een jaar in de lappenmand en moet zijn comeback na een nieuwe operatie nog maar eens uitstellen.

Cazorla sukkelt met een hardnekkige blessure aan de achillespees en liet via de sociale media weten dat hij deze week voor de negende keer onder het mes ging. Onlangs leek het er nog op dat de Spanjaard na de jaarwisseling zijn terugkeer zou kunnen vieren, maar dat is nu lang niet meer zeker.

Cazorla: "Ik geef niet op"

“Door een probleem in mijn achillespees moest ik opnieuw geopereerd worden. Ik moet mijn comeback uitstellen, maar ik geef niet op”, aldus Cazorla via Twitter. “Ik verlies mijn enthousiasme en motivatie niet. Het voetbal blijft mijn grootste passie.”

Arsène Wenger heeft te doen met Cazorla. “Het is de ergste blessure die ik ooit zag bij een speler”, aldus de Fransman op een persconferentie. “Het begon met een beetje pijn in de achillespees en werd altijd erger en erger.”

Wenger: "Of Cazorla ooit nog speelt? Laten we daar niet over spreken"

“Het is doodzonde voor Santi. Ik weet hoe graag hij voetbalt en heb dan ook medelijden met hem. Het is ongelofelijk. Ik hoop dat hij in januari terug is, daar werken we aan. Ik zei tegen Santi dat hij zich zo goed mogelijk moet voorbereiden op zijn terugkeer.”

Een Britse journalist vroeg tot slot aan Wenger of hij er écht in gelooft dat Cazorla überhaupt nog een wedstrijd op het hoogste niveau zal spelen. “Laten we daar niet over praten, maar ik hoop dat je het bij het verkeerde eind hebt”, besloot de coach van Arsenal.

Poll: Geloof jij nog in een terugkeer van Cazorla?

TAGS  I  Cazorla  I   Arsenal  I   Wenger

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024