Harbaoui kon naar deze Belgische club: "Ze hebben gebeld, maar..."

Harbaoui kon naar deze Belgische club:
Donderdag 07 september 2017 - 07:05   I  

Even leek er voor hem geen plaats meer bij RSC Anderlecht, maar Hamdi Harbaoui vocht terug en mag dit seizoen zelfs op speelminuten hopen.

Deze zomer leek een vertrek in de maak, maar zelf wilde Harbaoui niet weg. “Het was nooit mijn bedoeling om Anderlecht te verlaten. Integendeel: toen ik terugkwam uit vakantie, wilde ik bewijzen dat ik mijn plaats hier waard ben”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“En ik merkte meteen dat de coach op me rekende - ik kreeg nu wel aanmoedigingen. Dat deed deugd, net als mijn selectie voor Gent. Het was misschien makkelijker geweest om weg te gaan, maar ik zit zo niet in mekaar.”

Al wilden verschillende ploegen de spits wel strikken. "Er was belangstelling, ja. Maes heeft me een paar weken geleden gebeld, maar ik ben eerlijk tegen hem geweest. Enkel als bleek dat Anderlecht me kwijt wilde, was ik bereid om naar Lokeren te gaan.”

“Ik heb trouwens héél veel aanbiedingen gekregen deze zomer, ook uit de oliestaten. Daar had ik evenwel geen zin in. Zelfs als ik maar 0,1 procent kans had gehad om de Champions League-selectie te halen, was dat een reden om door te zetten”, besluit Harbaoui.

Poll: Gaat Harbaoui nog slagen bij Anderlecht?

TAGS  I  harbaoui anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024