Harbaoui haalt zwaar uit naar Weiler

Harbaoui haalt zwaar uit naar Weiler
Maandag 09 januari 2017 - 06:14   I   door Redactie

Hamdi Harbaoui speelt na de winterstop voor Charleroi. De Tunesische aanvaller kwam niet meer overeen met René Weiler, de coach van Anderlecht.

“In het begin van het seizoen scoorde ik regelmatig in de weinige minuten die ik meedeed (tegen Genk en OHL, red)”, blikt hij terug. “Daarna werd ik zonder enige uitleg aan de kant geschoven en dat was toch een gebrek aan respect van Weiler. Voor het seizoen gaf hij een hele speech om me te overtuigen voor Anderlecht te kiezen en daarna liet hij me vallen. Als ik nu nog ongedisciplineerd was, dan had ik het nog begrepen, maar ik werkte wel als een gek.”

“Toen Deschacht tegen Standard opeens inviel als spits begreep ik het wel", vervolgt Harbaoui. "Enfin, de coach moet leven met zijn keuzes en de rekening wordt gemaakt op het einde van het seizoen. Toen ik bij Anderlecht besliste om met de reserven te spelen, scoorde ik vier keer in drie matchen. Ook bij Charleroi wil ik de twijfel van buitenaf wegspelen. En dan terug naar Anderlecht? Waarom niet. Ik vertrek niet graag ergens op een slechte manier.” 

TAGS  I  Anderlecht  I   Hamdi Harbaoui

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024