Hans Vanaken redt Club Brugge in de Kempen

Vrijdag 17 februari 2017 - 22:17   I   door Redactie

Club Brugge heeft weer aangeknoopt met de zege. Dat kostte blauw-zwart wel bloed, zweet en tranen. Blauw-zwart

De Brugse fans kregen gijrze haren van Jelle Vossen. De spits slaagde er maar niet in om de bal binnen te krijgen. Westerlo had de nul aan de rust ook wel te danken aan een uitstekende doelman Koen Van Langendonck.

Tot overmaat van ramp voor Club klom Westerlo nog op voorsprong ook. Ganvoula, volgend seizoen aan de slag bij Anderlecht, mocht ongehinderd het leer in doel koppen. Butelle zag er niet goed uit.

Meteen na de rust moest diezelfde Butelle wel de meubelen redden op een inzet van Miletic. De gelijkmaker viel niet en de nervositeit groeide. Tot Hans Vanaken toch de 1-1 scoorde. Een voorzet van de middenvelder belandde via de voet van Miletic in doel. Wat later was het opnieuw Vanaken die Club de zege bezorgde. Na een mooie borstcontrole knalde hij het leer binnen: 1-2.