Hans Vanaken geeft duidelijke mening over Domenico Tedesco: "Als je er dan niet bij bent..."

Hans Vanaken geeft duidelijke mening over Domenico Tedesco:
Dinsdag 06 augustus 2024 - 15:00   I   door Redactie

Het is ondertussen ruim een jaar geleden dat Hans Vanaken nog eens tot de selectie behoorde van de Rode Duivels. Meer nog, de middenvelder van Club Brugges speelde zijn laatste match voor de nationale ploeg in november van 2022. Toch hoopt hij nog steeds op een selectie in de toekomst.

Bij DAZN nam de 23-voudig Rode Duivel de tijd om zijn toekomst bij de nationale ploeg te bespreken. Op de vraag of de nationale ploeg een afgesloten hoofdstuk is, nu dat hij 32 jaar wordt, klinkt het resoluut van niet. Vanaken hoopt nog steeds opgeroepen te worden.

“Voor mij persoonlijk niet, maar ik besef goed genoeg dat de trainer mij een jaar lang er niet bij neemt en een nieuwe weg is ingeslagen met jonge spelers en nog een aantal oudgedienden. Dus het wordt een moeilijker verhaal, maar ik zal nooit zelf zeggen: Ik stop ermee”, is hij vastberaden.

Vorig seizoen speelde Vanaken een uitstekende Play-Offs. Hij begrijpt dan ook niet dat hij niet geselecteerd werd voor het EK door Domenico Tedesco: “Ik denk dat ik een van de beste Play-Offs ooit gespeeld heb, als je er dan niet bij bent…” klinkt het erg bedenkelijk.

Poll: Zien we Hans Vanaken ooit nog terug bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Hans Vanaken  I  Club Brugge  I  Domenico Tedesco  I  Rode Duivels

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024