Haalt Dury deze speler naar Club Brugge?

Haalt Dury deze speler naar Club Brugge?
Dinsdag 16 mei 2017 - 22:45   I   door Redactie

Peter Vandenbempt is onder de indruk geraakt van Sander Coopman. De huurling van Club Brugge speelde met Zulte Waregem dan ook wel een schitterende wedstrijd tegen Oostende.

"Dé exponent van het swingende spel van Zulte Waregem was Sander Coopman: vista, passing, snelheid van handelen, twee assists. Een welverdiende staande ovatie bij zijn vervanging. KV Oostende werd helemaal gek gespeeld door de slim lopende en infiltrerende mensen in de rug van Leye", aldus Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

"Rest de vraag wat de toekomst brengt voor Coopman. Dury heeft een belangrijke hand gehad in de stormachtige ontwikkeling van de huurling van Club Brugge dit seizoen. Coopman moet ook volgend seizoen heel veel spelen, geen idee of hij al klaar is voor de basiself van Club Brugge, maar dat hij het wil proberen, is logisch."

"Aan de Gaverbeek is Europees voetbal echter gegarandeerd tot de winterstop en de kans op een basisplaats groter en Coopman wil ongetwijfeld graag voortwerken met Francky Dury. Maar het is waar ook: samenwerken met Dury, zal dat volgend seizoen niet in Jan Breydel zijn?"

TAGS  I  dury  I   zulte waregem

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024