Haalt deze Belgische topclub Carcela plots terug naar België?

Haalt deze Belgische topclub Carcela plots terug naar België?
Zaterdag 13 januari 2018 - 19:00   I  

Carcela werd net voor de winterstop al gelinkt aan een terugkeer naar België. De ex-speler van Standard mag vertrekken bij Olympiakos en heeft ook haal wat aanbiedingen. Toch is er voor de 28-jarige Marokkaan een grote voorwaarde, een selectie voor het WK.

Carcela zou dolgraag meegaan naar het WK, maar daarvoor moet hij wel veel speelminuten verzamelen én liefst op een zo hoog mogelijk niveau. Daarom vertelde de bondscoach van Carcela hem om niet terug te keren naar België.

Toch is een transfer inmiddels nog steeds niet aan de orde, waardoor een terugkeer naar België plots op tafel komt te liggen. Ook aanbiedingen van Spanje liggen op tafel, alsook lucratieve deals naar China en Dubai. Maar dan lijkt een terugkeer naar België toch beter.

Zo werd Club Brugge in het verleden al in verband gebracht met Carcela, maar een transfer kwam er toen niet. Nu is de nood bij West-Vlamingen eigenlijk volledig weg, waardoor Standard voluit zijn kans kan gaan. Al is ook Anderlecht nog steeds op zoek naar wat versterkingen voorin.

Poll: Wie kan Carcela het meeste gebruiken?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Standard  I   Carcela

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024