Guardiola heeft alweer slecht nieuws voor Kompany

Guardiola heeft alweer slecht nieuws voor Kompany
Maandag 20 november 2017 - 18:34   I  

Vincent Kompany voelde zich dit weekend eindelijk weer voetballer. Na een lange revalidatie mocht hij nog eens aan een wedstrijd beginnen en Kompany speelde onmiddellijk op een hoog niveau. De honger is dan ook groot bij Kompany.

Toch kan het zijn dat de Rode Duivel deze week nog eventjes op zijn honger zal blijven zitten. Guardiola is er nog niet uit of hij Kompany ook tegen Feyenoord zal laten spelen. Dat is volgens hem namelijk een groot risico.

"Om prijzen te pakken, hebben we iedereen nodig. En zeker belangrijke spelers zoals Stones en Kompany. We hebben maar 3 centrale verdedigers voor al die matchen. En Vincent is nog maar net teruggekeerd. Het is een risico om hem al weer te laten spelen", aldus Guardiola.

Toch kan het zijn dat Kompany wel moet spelen. Door de blessure van Stones heeft Guardiola niet veel keuze meer over, al beseft de Spanjaard dat de Rode Duivel broos blijft en dus beter beetje bij beetje gebracht wordt. Afwachten dus of Kompany zich mag klaarmaken voor een tweede wedstrijd.

Poll: Zou u Kompany nu laten spelen?

TAGS  I  Manchester City  I   Kompany  I   Guardiola

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024