Grote verrassing: Antwerp trekt naar Barcelona

Grote verrassing: Antwerp trekt naar Barcelona
Vrijdag 07 april 2017 - 12:45   I   door Redactie

Geoffry Hairemans is een gelukkig man. De speler van Antwerp kreeg een brief in de bus van zijn club dat de optie in zijn contract gelicht werd. Hij maakt dus de promotie mee naar 1A.

"Een brief die me ontzettend blij maakte, want pas nu ben ik ook echt zeker dat ik volgend seizoen met Antwerp in 1A zal spelen. Enkele jaren geleden had ik na mijn passages bij Heist en Turnhout niet meer gedacht dat ik die kans nog zou krijgen", aldus Hairemans in Het Laatste Nieuws.

"Na mijn mislukt avontuur bij Lierse destijds wil ik nu wel absoluut mijn kans grijpen op het hoogste niveau. Ik besef dat dat weer een trapje hoger is, maar ben er tegelijk van overtuigd dat ik het niveau aankan."

"We gaan deze week als teambuildingactiviteit karten en is er nog een etentje voorzien", vervolgt Hairemans. "En daarna is het uiteraard uitkijken naar de kampioenenhuldiging zondag, waarna we een weekje vakantie krijgen."

"Midden april hervatten we dan de trainingen voor een tweetal weken en sluiten we met de hele ploeg ons prachtig seizoen af met een tripje naar Barcelona."

TAGS  I  antwerp

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024