Grootste uitdager van Club Brugge bepaald: "Zij hebben één van de beste spelers"

Grootste uitdager van Club Brugge bepaald:
Zondag 28 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge is dé favoriet om ook dit seizoen de titel te veroveren, of dat zegt Bart Buyse toch bij De Zondag. Buyse geeft Club het meeste kans om op het einde van deze jaargang weer op het hoogste schavotje te staan. Bij de andere ploegen zijn er dan ook nog te veel vraagtekens.

“Club heeft 65 procent kans op de titel”, geeft Buyse in de krant aan. “De anderen moeten dan maar die andere 35 procent verdelen. Het is niet eens een gedurfde uitspraak, want we zien overal nog te veel vraagtekens”, ziet hij dat de andere topclubs voorlopig achterophinken.

Buyse ziet in twee ploegen op dit moment de grootste uitdagers: “Genk en Gent krijgen nog wat voordeel van de twijfel. “Vooral Genk dan. De nieuwe coach Thorsten Fink is een verfrissing, de ploeg is versterkt en de Limburgers hebben met El Khannouss één van de beste spelers.”

Ook Gent kan Club het vuur aan de schenen leggen, al moeten de puzzelstukjes dan wel in elkaar vallen: “Pas als de nodige versterking nog komt én de aanvallende nieuwkomers Gudjohnsen en Yokota excelleren, kan Gent voor Club nog een brokje worden”, aldus Buyse.

Poll: Wie is de grootste uitdager van Club op dit moment?

TAGS  I  Club Brugge  I  Gent  I  Genk

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024