Grijpt Vanhaezebrouck in? "De roep om hem wordt steeds luider bij Anderlecht"

Grijpt Vanhaezebrouck in?
Donderdag 02 november 2017 - 08:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht zijn een aantal spelers niet in vorm. Mogelijk grijpt Hein Vanhaezebrouck dan ook in voor de topper tegen Club Brugge.

"In aanvallend opzicht was het tegen PSG ronduit slap", analyseert Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad. "Er lag verbazend veel ruimte op de flanken bij 'de beste ploeg die Vanhaezebrouck ooit zag', maar er werd dramatisch mee omgesprongen. Onyekuru koos voor Anderlecht omwille van de Champions League, maar toonde met zijn flauwe prestatie niet eens dat hij bij degradatiekandidaat en zijn rechtmatige eigenaar Everton meekan."

"Hanni was zwak, deed altijd wel iets verkeerd en daardoor klinkt de roep om ­Stanciu luider. Niet dat de meer verfijnde Roemeen al zo'n indruk maakte, maar Hanni brengt ook niet meer wat hij vorig seizoen bracht. Het sporadische vernuft van Stanciu kan helpen. Als de recordtransfer op doel trapt, is het tenminste altijd tussen de palen."

"Het zou ook goed zijn Teodorczyk eens wat rust te gunnen De onbehouwen Poolse spits raakt al maanden geen bal meer goed, is een lopende tijdbom en solliciteert elke wedstrijd minstens een keer naar een rode kaart."

Poll: Wie zou jij in het elftal zetten?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Hanni  I   Stanciu

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024