Griezmann flirt openlijk met topclub: “Ja, zij zijn een optie”

Griezmann flirt openlijk met topclub: “Ja, zij zijn een optie”
Woensdag 22 november 2017 - 14:21   I  

Antoine Griezmann staat tot nader order nog steeds op de loonlijst bij Atlético Madrid, maar daar zou binnenkort wel eens verandering in kunnen komen. Zelf wakker de Fransman de geruchten omtrent een eventuele toptransfer nog wat extra aan.

In zijn biografie die binnenkort in de betere boekenhandel ligt, flirt Griezmann openlijk met… Manchester United. Het wil niet zeggen dat de spits ook effectief naar Old Trafford zal verhuizen, maar het is alleszins een duidelijke hint.

“In juni verlengde ik mijn contract bij Atlético. Ik hang nu tot de zomer van 2022 vast aan de club. Hoewel ik misschien enkele titels zal mislopen, beschik ik hier over alles om gelukkig te zijn. Al wil dat niet zeggen dat ik hier eeuwig zal blijven.”

Nog geen beslissing genomen

“Ik heb nog geen definitieve beslissing omtrent mijn toekomst genomen. Het zal afhangen van verschillende factoren. Ik het niets tegen Engeland, behalve het weer dan. Manchester United is een optie”, benadrukt Griezmann.

Al voegt de Fransman daar tot slot nog aan toe dat hij zich écht wel goed voelt bij Atlético. “Ik voel me hier geweldig. Ik heb een geweldige trainer en fantastische ploegmakkers. Ze vragen me regelmatig naar mijn toekomstplannen, maar ik sluit niets uit.”

Poll: Zou jij Griezmann graag naar Manchester United zien gaan?

TAGS  I  Griezmann  I   Atlético Madrid  I   Manchester United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024