Gigantisch drama dreigt voor Messi en iedere voetbalfan

Gigantisch drama dreigt voor Messi en iedere voetbalfan
Vrijdag 11 november 2016 - 08:57   I   door Redactie

Argentinië heeft de WK-kwalificatiewedstrijd tegen aartsrivaal Brazilië met 3-0 verloren. Daardoor dreigen de Argentijnen voor het eerst sinds 1970 nog eens een WK te missen.

Kan u het zich voorstellen? De beste speler ter wereld niet op het WK? Lionel Messi moet er toch ernstig rekening mee gaan houden. "We hadden een echt zware tegenstander, maar we hadden wel wat meer van onszelf verwacht. Na de 1-0 ging het wel, maar we hadden geen antwoord op de 2-0", aldus Messi over de 3-0-nederlaag bij Brazilië.

Dinsdag moet er thuis tegen Colombia gewonnen worden. "We hebben een paar dagen de tijd om dit te vergeten en ons voor te bereiden op de volgende wedstrijd. Het moet veranderen in ons hoofd. Want als het daar niet lekker zit, dan doen de benen het ook niet. We moeten deze rotzooi opruimen."

"Maar in al het negatieve er is ook een positief aspect. We hebben het nog steeds in eigen hand. We kunnen het ons niet veroorloven punten te laten liggen. Dat geldt zeker voor thuisduels, op dat punt moeten we onszelf flink verbeteren. Maar als we Colombia verslaan hebben we het in eigen hand."

TAGS  I  Lionel Messi  I   Argentinië

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024