Gent rukt verder op na felbevochte zege

Zaterdag 09 december 2017 - 22:21   I

AA Gent is helemaal on fire sinds Yves Vanderhaeghe opnam. Ook KV Kortrijk kon de Buffalo's niet stoppen.

Nochtans kwam Gent al snel op achterstand na een doelpunt van de onvermijdelijke Teddy Chevalier. Al kon KVK niet lang genieten van de voorsprong. Na 11 minuten stonden de bordjes alweer gelijk. Dit keer was het Yaremchuk die mocht juichen.

Nog voor de rust boog Kubo de situatie helemaal om. De Japanner maakte het mooi af op assist van Yaremchuk. In de tweede helft kwam KVK een paar keer opzetten, maar vooral Perbet wist de weg naar de netten niet te vinden. Eindstand: 2-1.

Door deze overwinning komt Gent naast Antwerp op een vierde plaats in het klassement met 28 punten. Kortrijk blijft voorlaatste.

Poll: Is Gent een titelkandidaat?