Gent geeft eerste zege weg, crisis is groot

Zondag 10 september 2017 - 16:17   I   door Redactie

AA Gent heeft zijn eerste overwinning van het seizoen in extremis weggegeven. Tegen RC Genk speelden de Buffalo's 1-1 gelijk. De crisis wordt steeds groter op Gent.

<p>Genk had de betere kansen in de openingsfase. Samata miste onbegrijpelijk en Pozuelo trof de paal. Gent had het moeilijk, maar leidde aan de rust wel met 1-0. Mata ging in de fout in het strafschopgebied - al was er wel een geurtje aan die penalty. Milicevic trok er zich weinig van aan en bracht Gent op voorsprong.p> <p>Na de rust probeerde Gent vooral zijn eerste drie punten veilig te stellen. Dat kwam het niveau van het spel niet bepaald ten goede. Genk slaagde er wel niet in om nog voor hele grote problemen te zorgen, maar helemaal op het einde kwamen de bezoekers toch nog langszij. Brabec mocht vrijstaand een bal voorbij Kalinic koppen: 1-1.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p><strong>AA Gent - RC Genk 1-1strong><br /> <em>35&#39; Milicevic (pen) 1-0, 89&#39; Brabec 1-1em>p> <p><em>Tags: RC Genk, AA Gentem>p>