'Gent behandelt sterkhouder zonder respect, vertrek onvermijdelijk'

'Gent behandelt sterkhouder zonder respect, vertrek onvermijdelijk'
Woensdag 10 mei 2017 - 07:15   I   door Redactie

Thomas Foket verlaat AA Gent op het einde van het seizoen. De verdediger voelt zich klaar voor het buitenland. Bovendien voelt hij een gebrek aan respect bij zijn huidige club.

"De onderhandelingen omtrent zijn contractverlenging liggen al enkele maanden stil", schrijft Het Laatste Nieuws. "Of beter: ze zijn nooit echt ten gronde gevoerd. Omdat het eerste voorstel van Michel Louwagie - iets voorbij halfweg vorig jaar - niet veel verschilde van Fokets huidige contract, mist de flankverdediger naar verluidt erkenning."

"Een dispuut over Fokets wagen van de club - het verhaal gaat dat hij graag een gewone Mercedes wilde zoals veel andere spelers, maar op basis van zijn loon slechts een bescheiden Seat Ibiza kreeg - helpt de onderhandelingen evenmin. Foket besluit dan maar zelf een Audi te kopen. Kort daarna zit hij verrassend in de selectie van bondscoach Roberto Martintez."

Manager Michel Louwagie is nog van plan om twee serieuze aanbiedingen te doen. Die komen nu echter te laat. Foket heeft zijn besluit al genomen.

TAGS  I  gent  I   foket

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024