Genk zit met een groot probleem: "Dat verontrust mij"

Genk zit met een groot probleem:
Donderdag 08 december 2016 - 10:41   I  

RC Genk is erg wisselvallig aan het seizoen bezig. Europees behaalde het enkele knappe resultaten, maar in de eigen competitie viel het soms zwaar tegen.

Tegen Sassuolo wil Peter Maes alvast enkele spelers rust gunnen, maar niet Wilfred Ndidi. "Bij hem zie ik geen fysiek verval, anders had ik hem wel laten rusten", vertelt Maes aan Het Belang van Limburg. "Zijn statistieken zijn verbluffend. Van alle spelers in de Europa League recupereert hij de meeste ballen. Met zijn enthousiasme en zijn speelstijl moet hij erin slagen om de ploeg opnieuw vooruit te laten voetballen."

Ndidi is jammer genoeg wel aan zijn laatste maand bezig. In januari vertrekt hij naar Leicester. "Dat verontrust mij. Mocht Ndidi vertrekken, dan zie ik op dit moment niet wie zijn rol in de toekomst zal overnemen. Ik ben aangesteld om op korte termijn te overleven, maar ik probeer ook mee te denken in het langetermijnproject van de club. Als coach moet je dat doen vind ik en dan is het normaal dat ik aan het bestuur aangeef hoe ik de dingen zie."

TAGS  I  Peter Maes  I   Wilfred Ndidi  I   RC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024