Genk wint onwaarschijnlijk spektakelstuk op de Bosuil: 8 goals!

Zondag 13 augustus 2017 - 16:22   I   door Redactie

Racing Genk heeft zijn eerste zege behaald. De Limburgers dienden Antwerp ook hun eerste nederlaag toe, en dat na een waar spektakelstuk: 3-5.

In de eerste helft waren er liefst vijf goals te noteren. Genk liep al heel snel uit tot 0-2. Samatta opende de score al in de achtste minuut. Wat later zorgde Trossard voor de 0-2. De bezoekers sneden door de defensie van Antwerp als door boter. Na dom balverlies van Faris Haroun maakte Siebe Schrijvers er na amper 21 minuten 0-3 van.

De hoop bij Antwerp laaide weer op na de aansluitingstreffer van Joeri Dequevy. Nog voor de rust leek de wedstrijd echter gespeeld. Weer Samatta zorgde voor een straffe 1-4-ruststand. Na een hoop geharrewar ging de bal uiteindelijk via Arslanagic in doel en werd de pil voor de thuisploeg na rust nog wat bitterder.

Gek genoeg was de wedstrijd dan toch nog niet gespeeld. Eerst maakte invaller Owusu de 2-5 en twee minuten later deed Arslanagic helemaal de hoop weer oplaaien. Genk was zelfs de kluts helemaal kwijt en Antwerp drong verder aan. Gelukkig voor Genk kwam de 4-5 er niet, want dan was het nog echt een probleem geweest voor de Limburgers.

Antwerp - Genk 3-5

Poll: Heb je genoten van deze match?